Vad kan vi erbjuda dig?

Incord är en flexibel webbyrå utan paket- och standardlösningar. Vi har däremot funktioner och tekniker som lätt kan skapa din närvaro på internet till något speciellt, både nu och i framtiden.

Här nedan ser du en lista på tjänster som Incord kan erbjuda med snabb installation och redo för start - sådana områden där vi helt enkelt är experter. Klicka på titeln för att läsa mer, och markera kryssrutorna för att sedan beställa information om dessa med formuläret längst ned på sidan.

Du kan såklart även skriva in egna önskemål och skicka till oss, så svarar vi så fort vi kan.

Vi är experter på att skapa snygga och moderna hemsidor. Webdesign är för oss något som ska byggas fram genom samförståelse, för att få ett stilrent resultat som är lika praktiskt och väldesignat idag som om tio år.
Inom webbutveckling ingår programmering och implementering av ett nytt system eller hemsida. Det kan även vara utveckling av befintlig plattform, till exempel vidarebarbetning av ett webbprojekt som kanske har mer potential i sig.
Incord hjälper gärna till att skapa grafiska material till dig eller ditt företag. Här ingår exempelvis logotyp
och design av tryckmaterial. Vi behärskar även komplexa datamodeller med tekniker som CADD, UML och Petri net som kan presentera data på en mängd olika sätt.
Incord wCMS är vår egenutvecklade mjukvara för uppdatering av hemsidor. Där kan du som kund enkelt logga in (genom PC, mobil, surfplatta eller liknande) och justera/uppdatera hemsidan. Inga programmeringskunskaper krävs - utan det är precis som att uppdatera ett vanligt textdokument!
Vi är experter på publiceringsverktyget Wordpress! Det är ett av världens största bloggsystem som vi kan anpassa nästan exakt hur du vill. Installera plugins, se realtids-statistik och uppdatera/lägg till bloggposter var och när du vill. Vi hjälper gärna till att göra din blogg något utöver det vanliga!
En bild säger mer än tusen ord brukar det låta - självfallet är det sant även för webben. Med våra bildgallerier så visas enkelt bilder som du själv väljer ut. De presenteras på ett tydligt sätt med flera funktioner, exempelvis fullskärmsläge eller pop-up som fungerar smidigt för alla besökare.
Med hjälp av ett gratis Google-konto kan du enkelt se djupgående statistik om din egen hemsida. Se antalet besök, vilka sidor som är populärast eller exempelvis varifrån besökarna kommer ifrån. Incord hjälper till att installera samt förklara nyttan med Google Analytics!
Webbhotell är där själva hemsidorna ligger lagrade tillsammans med domän och e-mailadresser. Incord samarbetar med One.com - som är ett av Europas största webbhotell. Vi hjälper gärna till att skapa konto och förklarar hur allting, från e-mail till fakturering, fungerar.
Facebook och Twitter är, tillsammans med bloggar, våra största sociala medier i dagsläget. Vi vet hur man lyckas på dessa och hur man gör ett seriöst avtryck i den sociala internetkartan. Är du undrande över gillande eller twittrande när det kommer till företag och företagssidor - kontakta oss!
Syns du inte - så finns du inte är verkligen sant på internet. Sökmotoroptimering är kunskapen att få hemsidan att indexera högt i sökmotororer, till exempel Google. Att synas med länk och text bland de översta är otroligt eftertraktat, och något vi på Incord har blivit experter på.

Intresseanmälan

Markera de tjänster du är intresserad av här ovanför så hör vi av oss!

Namn:
E-mail:
Meddelande: